DJ Jean-Paul

Vrijdag 10 juni 2016, wat een feestje in Alexander Beach Club in Noordwijk, met onze fantastische Deejay Jean-Paul. Onze dank gaat dan ook uit naar hem want hij is de man die op onze bruiloft de stemming goed aanvoelde!!

Groeten Willem en Mieke van 't Land

Wij hebben vooraf zeer prettig contact gehad over de muziek voor onze bruiloft. We hebben persoonlijk met elkaar kennis gemaakt en onze wensen besproken. Ca. 1 week voor de bruiloft hebben we nog even telefonisch contact gehad om de laatste zaken door te nemen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.
Het feest zelf was fantastisch, niet alleen wij zelf hebben van de muziek genoten, maar ook onze gasten zijn volledig los gegaan op de dansvloer. DJ Jean-Paul voelt zijn publiek goed aan en speelt hier op in. Een aanraden voor elk (bruiloft)feest!

Tijdens een bruiloft wil je dat natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Bij de voorbespreking raakten we al helemaal overtuigd van de kennis en kunde van DJ Jean-Paul. Op de dag zelf maakte hij dat zeker waar. Van jong tot oud stond iedereen de hele avond lekker te dansen op de goed gekozen en afwisselende muziek. Een perfecte avond!

We hebben het heerlijk naar onze zin gehad en de muziek liep lekker in elkaar over. er is een goede bespreking geweest en een goed persoonlijk contact. ondanks onze rare smaak van muziek wist jij hier een goede draai aan te geven en daar waar nodig was een eigen inbreng om de voetjes van de vloer te krijgen. Jean paul is een aanrader voor iedere bruiloft!

DJ Jean-Paul is eigenaar van 033DJS icon 033 DJ's